skip to Main Content

Digitale Archivering

OnView digitale archivering

OnView heeft de mogelijkheid om diverse archiveringssystemen te koppelen. U bepaalt zelf welke product het beste bij uw bedrijf past. Heeft u na het lezen van onze product pagina’s nog vragen dan kunt u het beste contact opnemen met onze helpdesk. Ze helpen u graag met het maken van uw keuze.

AnnTac&OnView

Archiveert u nog altijd in fysieke mappen, of slaat u uw documenten handmatig op in digitale mappen? Kunt u daardoor moeilijk documenten terugvinden en maakt u zich soms zorgen om verlies door brand, waterschade, diefstal of cybercrime? Dit kan anders!

OpenDis4OnView

Wanneer uw postverwerking veel tijd inneemt kunt u OpenDis4OnView gaan gebruiken. OpenDis is ontwikkeld door REDsystemen. De gescande post komt binnen in OnView met daaraan gekoppeld al het juiste dossier, de juiste map en de juiste documentennaam.

OnView DA

Digitaal Archief is ontwikkeld voor de OnView gebruiker die de postverwerking via OnView willen uitvoeren. Dit is een aparte module die optioneel besteld kan worden, maar wel volledig geïntegreerd in OnView aanwezig is. Bedoelt voor bulk uploading.

Postverwerking digitaliseren

Standaard is er een eenvoudige mogelijkheid in OnView gebouwd, om een document vanuit uw eigen systeem te uploaden naar uw OnView account. Om de digitalisering van de postverwerking te versnellen is OnView uit te breiden met een archiveringssysteem. Het is niet noodzakelijk om direct bij aanschaf van een licentie ook een archiveringssysteem aan te schaffen.
Voor ieder bedrijf is er een variant op archiveren ontwikkeld, passend bij de bedrijfsprocedure of portemonnee.

Veiligheid archiveren

OnView heeft een eigen Digitaal Archief ontwikkeld en heeft daarnaast een samenwerking met twee externe archiveringssystemen.
Alle documenten worden veilig opgeslagen, dit gaat volgens de huidige veiligheidseisen in het datacenter van Linfosys. Het datacenter waar OnView in gehost wordt en waar alle documenten staan is ISO27001 gecertificeerd. Zij gaan tot het uiterste om de veiligheid van uw bedrijfsgegevens en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen.

Back To Top