skip to Main Content

OnView en AnnTac

Wat is AnnTac?

Archiveert u nog altijd in fysieke mappen, of slaat u uw documenten handmatig op in digitale mappen? Het is mogelijk gemaakt om vanuit OnView gebruik te maken van extern digitaliseringssysteem Anntac. De ontwikkeling en service verloopt via Anntac. Een demo aanvragen:

Overzicht en mogelijkheden AnnTac&OnView

AnnTac&OnView zorgt voor efficiencyslag

Maak nu in OnView een enorme efficiencyslag door de integratie met het AnnTac digitaal archief. U verhoogt daarmee uw caseload en vermindert de werkdruk door automatische dossiervorming. Hoe het werkt?

AnnTac archiveert uw documenten automatisch

De webapplicatie AnnTac verwerkt automatisch al uw documenten en zelfs uw e-mails mét bijlagen. Fysieke post scant u als stapel in één keer en AnnTac herkent in de teksten de kenmerken zoals dossiernummer, rekeningnummer, identificatienummer. Op basis van die kenmerken archiveert en synchroniseert AnnTac uw documenten en e-mails in het juiste dossier onder het juiste tabblad.

Zoekfunctie

Niet alleen het automatisch archiveren van poststukken bespaart kostbare tijd maar ook het terug vinden van documenten gaat veel sneller.
AnnTac heeft een krachtige zoekmachine waarmee u tussen miljoenen files in enkele seconden uw document terug vindt op inhoud of kenmerk(en).

Ervaring gebruikers

Gebruikers geven aan dat tot 90% van alle documenten een match hebben en daardoor op de juiste plek gearchiveerd worden.

De overige 10% kunt u op een simpele manier handmatig koppelen binnen AnnTac. Terwijl de archivering en synchronisatie in uw bestaande mappenstructuur plaatsvindt, kunt u zich richten op andere werkzaamheden of uw caseload verhogen.

De archivering in de mappen is ‘zelflerend’. Dit betekent dat het percentage automatische matching groeit naarmate u meer documenten in het archief heeft.

‘Tijd is uw kostbaarste bezit’

Voordelen

De voordelen van AnnTac&OnView module op een rij
Gebruikmaken van deze module leidt dus tot de volgende efficiencyslagen:

  • Verhoging van uw caseload
  • Minder muisklikken
  • Automatische, snelle postverwerking
  • Geen verwerking van documenten stuk-voor-stuk maar de hele stapel in eens
  • Synchronisatie met uw huidige mappenstructuur
  • Verlaging werkdruk
  • Sneller vinden

Aan de slag met Anntac&OnView

Contact Anntac:

Back To Top