skip to Main Content

OnView en AnnTac

Wat is AnnTac?

Archiveert u nog altijd in fysieke mappen, of slaat u uw documenten handmatig op in digitale mappen? Het is mogelijk gemaakt om vanuit OnView gebruik te maken van extern digitaliseringssysteem Anntac. De ontwikkeling verloopt via Anntac, OnView verleend de 1e lijn servicedesk.

Overzicht en mogelijkheden OnView&AnnTac

AnnTac&OnView zorgt voor efficiencyslag

Maak nu in OnView een enorme efficiencyslag door de integratie met het AnnTac digitaal archief. U verhoogt daarmee uw caseload en vermindert de werkdruk door automatische dossiervorming. Hoe het werkt?

AnnTac archiveert uw documenten automatisch

De webapplicatie AnnTac verwerkt automatisch al uw documenten en zelfs uw e-mails mét bijlagen. Fysieke post scant u als stapel in één keer en AnnTac herkent in de teksten de kenmerken zoals dossiernummer, rekeningnummer, identificatienummer. Op basis van die kenmerken archiveert en synchroniseert AnnTac uw documenten en e-mails in het juiste dossier onder het juiste tabblad.

Zoekfunctie

Niet alleen het automatisch archiveren van poststukken bespaart kostbare tijd maar ook het terug vinden van documenten gaat veel sneller.
AnnTac heeft een krachtige zoekmachine waarmee u tussen miljoenen files in enkele seconden uw document terug vindt op inhoud of kenmerk(en).

Ervaring gebruikers

Gebruikers geven aan dat tot 90% van alle documenten een match hebben en daardoor op de juiste plek gearchiveerd worden. De overige 10% kunt u op een simpele manier handmatig koppelen binnen AnnTac. Terwijl de archivering en synchronisatie in uw bestaande mappenstructuur plaatsvindt, kunt u zich richten op andere werkzaamheden of uw caseload verhogen.

De archivering in de mappen is ‘zelflerend’. Dit betekent dat het percentage automatische matching groeit naarmate u meer documenten in het archief heeft.

‘Tijd is uw kostbaarste bezit’

Dedicated Server

‍‍Al uw gegevens worden opgeslagen en geback-upt op onze eigen dedicated servers in Goirle. De privacyregeling zoals we die in Nederland kennen is hierop van toepassing. Wel zo fijn om te weten dat de gegevens van uw cliënten veilig zijn.

De voordelen van AnnTac&OnView module op een rij
Gebruikmaken van deze module leidt dus tot de volgende efficiencyslagen:

  • Verhoging van uw caseload
  • Minder muisklikken
  • Automatische, snelle postverwerking
  • Geen verwerking van documenten stuk-voor-stuk maar de hele stapel in eens
  • Synchronisatie met uw huidige mappenstructuur
  • Verlaging werkdruk
  • Sneller vinden

AnnTac bestelformulier

  • AnnTac&OnView kost € 45,00 p.m. voor de 1e OnView licentie. Voor iedere volgende OnView licentie betaalt u € 25,00 p.m. U heeft standaard 25GB opslagruimte. Wanneer u dit limiet heeft bereikt, kunt u de opslagruimte met 25GB uitbreiden, hiervoor betaalt u dan €20,00 per maand extra. De installatie van AnnTac&OnView is altijd inclusief het doornemen van het AnnTac systeem. De kosten hiervoor zijn éénmalig: € 175,00 voor een Online installatie/doornemen systeem (2 uur) of € 350,00 voor een Onsite basistraining (halve dag, exclusief reistijd). Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Het is mogelijk om te kiezen voor AnnTac Online Plus, met meer support vanuit Anntac. Meer informatie aan te vragen via https://anntac.com/nl/prijzen/.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top