skip to Main Content

OnView en AnnTac

Wat is AnnTac?

Archiveert u nog altijd in fysieke mappen, of slaat u uw documenten handmatig op in digitale mappen? Kunt u daardoor moeilijk documenten terugvinden en maakt u zich soms zorgen om verlies door brand, waterschade, diefstal of cybercrime? Dit kan anders!

AnnTac bestelformulier

  • AnnTac&OnView kost € 45,00 p.m. voor de 1e OnView licentie. Voor iedere volgende OnView licentie betaalt u € 25,00 p.m. U heeft standaard 25GB opslagruimte. Wanneer u dit limiet heeft bereikt, kunt u de opslagruimte met 25GB uitbreiden, hiervoor betaald u dan €20,00 per maand extra. De installatie van AnnTac&OnView is altijd inclusief het doornemen van het AnnTac systeem. De kosten hiervoor zijn éénmalig: € 175,00 voor een Online installatie/doornemen systeem (2 uur) of € 350,00 voor een Onsite basistraining (halve dag, exclusief reistijd). Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overzicht en mogelijkheden AnnTac&OnView

Rolgebaseerde- en netwerkbeveiliging

AnnTac biedt de mogelijkheid om medewerkers rechten te geven door een vorm van groepslidmaatschap op basis van de rol die ze hebben binnen de organisatie. Door het koppelen van de rol van de gebruiker in de organisatie aan een rol in een AnnTac, is het eenvoudig om de rechten van een gebruiker te bepalen. Dit betreft zowel functionele rechten (wat mag een gebruiker doen) als de documenten die de gebruiker mag inzien.

Eenvoudig in gebruik

Door bijvoorbeeld het toevoegen van knoppen met dubbele functies (opslaan wijzigingen huidig document, volgend document openen, open document editor) kan de software voorkomen dat de gebruikers eindeloos met de muis hoeven te klikken om simpele acties te voltooien. De software is bij ontwerp simpel en snel gehouden, de ingewikkelde technologie zit onder de motorkap.

Cloud oplossing

Wellicht kent U iCloud van Apple of Dropbox. Deze diensten vallen onder de ‘cloud’, een term die voortkomt uit het begrip ‘cloud computing’. Cloud computing is simpel gezegd de online opslag van gegevens, software en bestanden waar je altijd op aanvraag toegang tot hebt. Deze opslagruimte bevindt zich in de zogenaamde ‘cloud’, wat vertaald een wolk is. Deze term wordt gebruikt omdat de plek waar je bestanden en gegevens staan niet zichtbaar/tastbaar is. Bij AnnTac staan uw documenten staan op eigen apparatuur (servers) in 2 datacentra van XS4ALL /KPN in Nederland.

Zoeken in de volledige tekst

In het zoekscherm boven in het Ann-Archive scherm kan worden gezocht op de inhoud en veldwaarden van documenten. Het zoeken is vergelijkbaar met het zoeken in Google. Er zijn veel zoekopties die erbij kunnen helpen om sneller het gezochte document terug te vinden.

Indexering dus snel

Indexeren betekent het toekennen van kenmerken aan documenten die de inhoud weergeven. AnnTac indexeert documenten op basis van de volledige inhoud. Daardoor is Full Text search op ieder woord en getal mogelijk. Bijkomend voordeel van indexering is dat u de documenten snel kunt vinden. Systemen die met een databasestructuur werken worden over het algemeen trager naarmate de database groeit. Bij indexering is dit niet het geval.

Back To Top