OnView Academy - Kwaliteit- en risicomanagement

onview_software_bewindvoering_kr_training
€ 125,00 totaal
Aantal gebruikers

OnView gaat graag met de tijd mee. Naast de OnView trainingen op locatie is het ook mogelijk om deel te nemen aan de OnView Academy. U bestelt nu het E-learing programma "Kwaliteit- en risicomanagement".  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op na de bestelling en ontvangst betaling. We gaan u vragen naar de naam van de medewerker/gebruiker die deze training gaat volgen.

Tijdens de training wordt o.a. behandeld:

  • Interne processen: Interne Processen in kaart brengen, proces implementeren bij Workflow, rollen en rechten van gebruikers instellen en bepalen van dossierbeheer.

  • Kwaliteit van dossiers: Liquiditeitscontrole, prognoses en geavanceerde betaaladviezen. Opschonen van Adressen en tegenrekeningen en gebruik van (Management)rapportages.
  • Bewaking: Beheren gemiste Inkomsten & Uitgaven, controleren van ontbrekende transacties en Inkomsten op Leefgeldrekening en bewaken van openstaande betalingen bij de bank aangeboden.
  • Documentatie: Instellen van vaste mappenstructuur Documenten & Brieven, werkwijze implementeren voor geautomatseerd digitaliseren en post verwerken.
  • Rechtspraak: Digitalisering van je rechtspraak, R&V, Boedlebeschrijving en vijfjaarlijkse evaluatie, Verzoeken en berichten.

Kijk hieronder naar een kort filmpje (1 minuut). We laten zien hoe de OnView Academy eruit ziet.