Stap 1: Aanvragen PKIO certificaat

• Ga naar deze pagina: www.onview.nl/PKIO
  • Kies certificaat type: PKIoverheid services server certificaat OnView en klik op volgende.
  • Klik op volgende en voer uw bedrijfsgegevens in.
  • Het OnView relatienummer vindt u als klantnummer op uw OnView factuur.
  • Klik op volgende en voer uw bestuurder gegevens in.
  • Klik op volgende en kies de juiste bevoegdheid.
  • Klik op volgende en vul uw gevolmachtigden gegevens in.
  • Het aanvraag systeem checkt de bestuurders en gevolmachtigden
  • Kies bij levering en audit:
    • De kosten certificaat € 450,00.
      Geldigheidsduur certificaat: 2 jaar - de herkenning vindt plaats op uw kantoor.
  • Ga akkoord met de voorwaarden.

Na deze stap ontvangt u de factuur!

Stap 2: Genereren PKIO certificaat

Stap 2 kunt u in laten gaan, nadat u van de Rechtbank de opdracht heeft gekregen om ermee aan de slag te gaan.

• U ontvangt een mail om uw account te activeren. (let op uw spamfilter! niet ontvangen mail dan: info.nl@quovadisglobal.com)
  • Volg na de activatie de QuoVadis handleiding stap voor stap. Heeft u vragen m.b.t. deze handleiding, neem dan contact op met QuoVadis.

Na deze stap gaat startdatum certificaat in!

Stap 3: PKIO certificaat ontvangen

Het certificaat p12 kan bij de instellingen van uw OnView account geüpload worden. Hoe dit verder verloopt, vindt u in de handleiding KEI.

Bewaar uw bestand en wachtwoord goed.

Bent u dit kwijt, dan bent u verplicht een nieuw certificaat aan te vragen, u ontvangt dan ook een nieuwe factuur!

Social Media

Teamviewer

Snelle verbinding:
TeamViewer   TeamViewer
 Met TeamViewer code:
windows24 voor Windows
mac24 voor Mac