Stap 1: Aanvragen PKIO certificaat

• Ga naar deze pagina: www.onview.nl/PKIO
  • Kies certificaat type: PKIoverheid services server certificaat OnView en klik op volgende.
  • Klik op volgende en voer uw bedrijfsgegevens in.
  • Het OnView relatienummer vindt u als klantnummer op uw OnView factuur.
  • Klik op volgende en voer uw bestuurder gegevens in.
  • Klik op volgende en kies de juiste bevoegdheid.
  • Klik op volgende en vul uw gevolmachtigden gegevens in.
  • Het aanvraag systeem checkt de bestuurders en gevolmachtigden
  • Kies bij levering en audit:
    • Een OnView OnTour (€ 399,00)
    • Een OnView evenement (lokatie in overleg) Deze keuze is beschikbaar vanaf oktober we plannen een aantal herkenningsmomenten in Nederland.
    • Of Kies anders uw kantoor (€ 449,00)
  • Ga akkoord met de voorwaarden.

Na deze stap ontvangt u de factuur!

Stap 2: Genereren PKIO certificaat

Stap 2 kunt u inlaten gaan, nadat u van de Rechtbank de opdracht heeft gekregen om ermee aan de slag te gaan.

• U ontvangt een mail om uw account te activeren. (let op uw spamfilter! niet ontvangen mail dan: info.nl@quovadisglobal.com)
  • Ga naar de website https://tl.quovadisglobal.com.
  • Klik in het menu op SSL Subscriber.
  • Log in met uw gegevens voor Trustlink.
  • Klik in het menu op Request certificate.
  • Selecteer uw organisatie.
  • Kies bij Policy voor: QVO Service Server P12.
  • Geef bij Validity Period de gewenste geldigheidsduur aan.
  • Kies bij Server Platform: voor other.
  • Vul bij Common Name de FQDN (Fully Qualified Domain Name) in (deze kunt u vinden op het getekende aanvraagformulier).
  • Vul eventueel bij Organizational Unit een afdeling van uw bedrijf in (dit veld is niet verplicht).
  • Vul bij Serial Number één van de volgende opties in: KVK nummer (altijd 8 cijfers) deze dient op de volgende manier ingevuld te worden: 00000003<kvknummer>0000 (dit is een HRN nummer).
  • IN (deze wordt uitgegeven door Logius).
  •  Controleer alle gegevens en klik op Submit (onder aan de pagina).
  •  Als alles goed verlopen is krijgt u een email   ter bevestiging.

Na deze stap gaat startdatum certificaat in!

Stap 3: Downloaden PKIO certificaat

Indien u een mail heeft gehad met het onderwerp Certificate Download Instructions, kunt u verder gaan met onderstaande stappen. Let erop dat u bij
punt 2.4 kiest voor opslaan en NIET voor openen.

• 2.1. Open de mail.
  • 2.2. Klik op de link (deze staat, als eerste, onder de certificaat gegevens).
  • 2.3. Log in met uw gegevens voor Trustlink.
  • 2.4. Klik op here (onder de groene balk) om het certificaat te downloaden, let op! dat u opslaan kiest en niet op openen klikt.
  • 2.5. Sla het certificaat op. Let er hierbij op dat u een locatie kiest die u later eenvoudig terug kunt vinden.

Bewaar uw bestand en wachtwoord goed!

Bent u dit kwijt, dan bent u verplicht een nieuw certificaat aan te vragen, dus ontvangt u dan ook een nieuwe factuur!

Stap 4: Certificaat ontvangen

Het certificaat kan bij de instellingen van uw OnView account geupload worden. Hoe dit verder verloopt vindt u in de handleiding KEI.

OnView heeft voor Quo Vadis gekozen omdat deze partij ook onze andere certificaten verzorgt. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en ondersteuning die deze partij ons biedt. Voor vragen over uw certificaat van Quo Vadis kunt u ook onze helpdesk bellen. Vragen over certificaten die van andere leveranciers afkomstig zijn kunt u direct bij die leveranciers stellen.