Helpdesk van OnView

Ons OnView team heeft 12 medewerkers op de servicedesk. Ze kunnen u allemaal te woord staan via de telefoon of via de mail.

Medewerker Taken
Monique Fernhout Servicedesk, account management, incompany trainingen, OnView Academy
Monique van der Veen Servicedesk, marketing/communicatie
Pascal Schoutens Servicedesk, digitaal archief, OpenDis en Anntac
Roy Verhoeven Servicedesk, OnView Academy
Merel Vorster Servicedesk, OnView gebruikersgroep, demo's
Marja de Korte Servicedesk, trainingen/demo's, teamleider
Ankie van de Pol Servicedesk, administratie
Larissa Veron Servicedesk, digitaal archief, OpenDis en Anntac
Swen Cox Servicedesk, junior account manager, OnView Academy
Tim Spijkers Programmeur
John van de Pol Programmeur
Chunwai Tang Junior programmeur
Dennis van Gils Junior programmeur
Marleen Vorster Coördinator OnView

Ticketing

We maken gebruik van een Ticketing systeem van UseResponse. Dat betekent dat u ons kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heel het team van OnView heeft inzage in de ingekomen vraagstukken via de Ticketing. Binnen ons ticketing systeem kunnen wij eenvoudig de vraagstukken verdelen, of indien nodig de vraagstuk op de wensenlijst zetten voor OnView uitbreidingen. U kunt de status van uw tickets via een inlog inzien. De inloggegevens ontvangt u in het bevestigingsbericht wanneer u de helpdesk mailt.

Handleidingen en FAQ's

Voor OnView zijn handleidingen geschreven. U kunt deze hier op onze website vinden door middel van zoeken of downloaden. Heeft u problemen of vragen? Kijk eerst eens in onze FAQ's misschien wordt uw vraag daar al wel beantwoord.

Tevens zijn wij natuurlijk ook telefonisch te bereiken op het nummer
013 - 720 09 99. Bereikbaar van ma. t/m vr. tussen 08:30 - 12:30 en 13:00 - 16:30 uur

Social Media

Teamviewer

Snelle verbinding:
TeamViewer   TeamViewer
 Met TeamViewer code:
windows24 voor Windows
mac24 voor Mac