Compleet en overzichtelijk

OnView geeft de bewindvoerder of inkomensbeheerder de mogelijkheid om een compleet dossier onder te brengen in de applicatie. Van Intake tot afsluiting kan alle correspondentie en communicatie ingevoerd worden op dossierniveau. Doordat er met alle banken gewerkt kan worden is ook een complete bewaking van het financiele traject mogelijk. De rapporten maken het mogelijk om automatisch de belangrijke rapportages naar de rechtbank op eenvoudige wijze te genereren.

Onderscheidend

OnView is uniek vanwege de grote servicegerichtheid van onze organisatie. Zo is onze helpdesk van 8:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. We bekijken en beantwoorden uw vragen en input dagelijks in onze helpdesk ticketingmail.
 
Maar ook is het mogelijk om een dossier over te nemen van een andere OnView gebruiker. We kunnen zo o.a. dossiers, adressen en brieventemplates tussen OnView gebruikers onderling kopieren. Zo kunt u snel aan de slag voor uw client zonder al teveel kostbare tijd te verliezen voor invoeren van data.
 
Alles bieden wij aan tegen zeer scherpe aanschafprijs en jaarprijs waar u alles in 1 vindt. Alle functies van OnView zitten standaard in de applicatie.

Gebruiksvriendelijke en intuitief

OnView is door zijn frisse ontwerp en praktische lay-out erg intuitief. Zonder training of handleiding kan er al gestart worden met het in gebruik nemen van OnView. Voor de ontwikkeling van deze applicatie is gebruik gemaakt van VisualStudio.net en HTML-5.
iconssmile22

Veiligheid en waarborging

Door op de afgesloten pagina van OnView in te loggen word gezorgd dat iedere bewindvoerder, schuldhulpverlener of inkomensbeheerder unieke gegevens heeft en dat uw informatie niet zichtbaar is bij andere bewindvoerder(s) die OnView gebruiken. De servers van OnView staan in ons eigen datacenter. We verzorgen dagelijks back-ups en draaien de servers dubbel op een beveiligde lokatie elders. Voor een uitgebreid verslag van onze veiligheidsmaatregelen verwijzen wij u naar onze veiligheidsverklaring.

Doorontwikkeling en ervaring

Ook biedt OnView de mogelijkheid om zeer eenvoudig, verschillende, duidelijke rapporten en standaard brieven te produceren. Al meer dan 12 jaar ervaring in de schuldhulpverlening en bewindvoering, zie ook www.winblut.nl Het pakket OnView is voor zowel startende bewindvoerder(s) als de meer ervaren bewindvoerder ontwikkeld. Regelmatig overleg met onze gebruikers over hoe om te gaan met schuldhulpverlening danwel bewindvoering zorgt ervoor dat u als bewindvoerder telkens mee geniet in nieuwe versies en mogelijkheden van onze software.
 

Social Media