OnView OnTour woensdag 16 mei

Woensdag 16 mei 2018 vindt OnView OnTour plaats in Alkmaar. 

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse OnView evenement, na Zwolle, Tiel en Roermond is nu Alkmaar aan de beurt. OnView heeft een periode achter de rug waar veel vernieuwingen en veranderingen zijn doorgevoerd. OnView draait nu volledig op HTML5. We hebben grote stappen gemaakt met het digitaliseren van poststromen en archieven en wat denkt u van de wet 'Datalek'. Beveiliging van informatie en data is zeer belangrijk. Kortom we hebben weer genoeg materiaal om u weg wijs te maken in bewindvoerdersland.

We brengen een gevarieerd middagprogramma dat verdeeld is over 4 blokken. We kunnen tijdens dit middagprogramma maximaal 240 gebruikers ontvangen (maximaal 2 personen per bedrijf). Dat betekent dat we 60 personen per blok indelen. Ieder blok duurt 45 minuten zodat u aan het einde van de middag alle blokken heeft gevolgd.

Het evenement kost € 25,00 per persoon ex. B.T.W. (restitutie is niet mogelijk). We weten dat er in het drukke leven van een bewindvoerder toch vaak iets tussen komt waardoor het niet mogelijk is om te komen. We verzoeken u dit uiterlijk 2 weken vooraf aan ons kenbaar te maken.

Schrijf hier in!

Trainingen
Een dag voor OnTour dinsdag 15 mei geven we in Alkmaar ook trainingen. Wilt u hier aan deelnemen, dan kunt u zich hier apart voor inschrijven. Welke trainingen we geven en informatie over prijzen kunt u hier teruglezen. Inschrijving en tarifering staan los van het evenement. Schrijf hier in voor trainingen!

 

 

       Linfosys Hosting Diensten Systeembeheer                Logo Usergroup PNG          Logo RED systemen       Dela logo Diapositief    
       
   fabw logo    Logo Nederlands Branche Polis    Logo BewindServicedesk Bilancio.fw Afbeelding Helliot