Download hier de juiste versie van Postkamer. Deze kleine applicatie installeert zich op uw PC en zorgt voor de distributie van uw digitale poststukken, scans, documenten en e-mails naar OnView. Postkamer werkt alleen in combinatie met OnView wanneer wij deze instellingen voor uw gemaakt hebben.

 Download hier uw Postkamer OnviewMail48x48

 

Installatie Postkamer

Omdat OnView een webapplicatie is hebben we een doorgeefluik nodig om alle digitale bestanden in te verzamelen en door te sturen. Hiervoor hebben wij de Postkamer ontwikkeld. Deze applicatie installeert u op iedere PC die digitale bestanden moet kunnen doorsturen naar OnView.

Stap 1
U kunt de laatste versie van OnView Postkamer downloaden op onze website. http://onview.nl/onview/onview-digitaal-archief en ga naar tabblad Postkamer. Download daar de juiste versie, 32bit of 64bit, dit is afhankelijk van uw PC. (u kunt dit vinden door met de rechtermuisknop op “deze computer” te klikken en bij eigenschappen te kijken).

Stap 2
U kunt het zip bestand openen en op de setup klikken om Postkamer te installeren.

Stap 3. U komt nu in de Setup wizard voor Postkamer. Klik op volgende.

instal1

Stap 4. Kies de installatie map. Dat is de map op uw PC of server waar Postkamer geïnstalleerd wordt.

Kies daarna de werkmap. Daar komen de Scan en mail map te staan waar de Postkamer de gescande en gemailde bestanden uit gaat halen om naar OnView te kunnen verzenden.

instal2

Stap 5. De setup wizard kijkt ook of alle benodigde software al aanwezig is. Zoals een .net framework. Deze zal hij eerst willen installeren alvorens verder te gaan. Als deze software al op uw PC aanwezig is slaat de wizard deze stap over.

Stap 6. Klik dan op installeren zodat de postkamer zich gaat installeren. Klik daarna op voltooien. Postkamer staat nu met een icoontje op uw bureablad.

instal4


Social Media

Teamviewer

 Snelle verbinding:
TeamViewer   TeamViewer 
 Met TeamViewer code:
windows24 voor Windows
mac24 voor Mac