OnView OnTour woensdag 15 november

Woensdag 15 november 2017 vindt OnView OnTour plaats in Roermond. 

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse OnView evenement, na Zwolle en Tiel is nu Roermond aan de beurt. OnView heeft een periode achter de rug waar veel vernieuwingen en veranderingen zijn doorgevoerd. OnView draait nu volledig op HTML5. We hebben grote stappen gemaakt met het digitaliseren van poststromen en archieven en wat denkt u van de wet 'Datalek'. Beveiliging van informatie en data is zeer belangrijk. Kortom we hebben weer genoeg materiaal om u weg wijs te maken in bewindvoerdersland.

We brengen een gevarieerd middagprogramma dat verdeeld is over 4 blokken. Ook is het mogelijk deze middag je PKIO certificaat  herkenning uit te laten voeren door Quo Vadis. Deze certificaten zijn nodig voor het KEI toezicht, dat is de digitalisering met de rechtbank. Hoe u deze kunt aanvragen vindt u hier. We kunnen tijdens dit middagprogramma maximaal 220 gebruikers ontvangen (maximaal 2 personen per bedrijf). Dat betekent dat we 55 personen per blok indelen. Ieder blok duurt 45 minuten zodat u aan het einde van de middag alle blokken heeft gevolgd.

Het evenement kost € 25,00 per persoon (restitutie is niet mogelijk). We weten dat er in het drukke leven van een bewindvoerder toch vaak iets tussen komt waardoor het niet mogelijk is om te komen. We verzoeken u dit uiterlijk 2 weken vooraf aan ons kenbaar te maken.

Schrijf hier in!

Trainingen
Een dag voor OnTour dinsdag 14 november geven we in Roermond ook trainingen. Wilt u hier aan deelnemen, dan kunt u zich hier apart voor inschrijven. Welke trainingen we geven en informatie over prijzen kunt u hier teruglezen. Inschrijving en tarifering staan los van het evenement. Schrijf hier in voor trainingen!

 

Blok 1

Spreker: Vincent Vorster

Onderwerp: Beveiliging van informatie en data

Vincent Vorster is directeur van Linfosys | OnView en kan als ICT goeroe als geen ander uitleggen wat De Wet Meldplicht Data lekken en beveiligingsmaatregelen voor u betekenen. Hij zal haarfijn uitleggen hoe Linfosys alle zaken voor u beveiligd en u voorzien van de juiste informatie die u nodig heeft om ook uw eigen data te waarborgen.

Blok 2

Spreker: Monique Fernhout en Remco Visser

Onderwerp: Digitale archivering

In dit blok nemen we u mee in de wereld van digitalisering van post en mail. Monique legt uit op welke diverse manieren dat allemaal in OnView mogelijk is. Daarbij wordt ze bijgestaan door Remco Visser van RED systemen over de koppeling met OpenDIS.

Logo RED systemen

Blok 3

Spreker: Marleen Vorster

Onderwerp: KEI toezicht, HTML5 en nieuwe ontwikkelingen

Als coördinator van de OnView afdeling heeft Marleen deelgenomen aan het overleg rondom de ontwikkelingen van het KEI toezicht. Inmiddels is OnView al enige tijd bezig als pilot. U krijgt een tour door  het Kei-gedeelte van OnView. De vernieuwingen in HTML5 worden doorgenomen gevolgd door het ontwikkelpan voor de toekomst.

Blok 4

Quo Vadis en infotheek

Onderwerp: PKIO herkenning en netwerken

Voor uw PKIO certificaat kunt u tijdens dit blok de herkenning doorlopen bij Quo Vadis. U heeft hiervoor stap 1 van de aanvraag al doorlopen voordat u op ons evenement komt. Daarnaast vindt u in deze ruimte onze meest ervaren servicedesk medewerkster Monique van der Veen die graag uw vragen beantwoord. Ook staan hier diverse standhouders.

Als u een PKIO certificaat voor bestuurder EN gevolmachtigde heeft aangevraagd, dan moeten BEIDE personen aanwezig zijn voor de herkenning.

 

        LinfosyslogoPNG.iff        Quo Vadis Logo            fabw logo              RobinEnergie   
       
Logo Usergroup PNG           Dela logo Diapositief  Logo Nederlands Branche Polis DeSchalmLogo